Dagens husman 
(Pris i parantes gäller vid avhämtning)


  Måndag 1/3 95:-( 85:-)

Hemlagad pytt i panna med stekt ägg

och rödbetor



   Tisdag   2/3 95:- (85:-)

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

och rårörda lingon Alt bruna bönor 


  Onsdag  3/3  95:- (85:)

Wallenbergare( på egen mald nötfärs) hemlagat

mos skirat smör gröna ärtor och rårörda lingon 


      Torsdag  4/3 95:-(85:-)    


 

   Fredag  5/3 95:- (85:-)



  

VECKANS SOPPA 

Kryddig fisksoppa med vitlöksbröd och aioli 95:-(85:-)


          NYHET SALLAD 99:- (89:-)

  •                    Grekisk sallad med gyros                      
  •                 Grekisk sallad med kyckling.              
  • Kebabsallad på nötkött      
  • Ceasarsallad med kyckling 

    Välj sås vitlök,kebabsås eller tzatziki


VECKANS FISK

Fish and chips med remouladsås 99:-(89:-)


VECKANS BURGARE 109:-

Hemgjord hamburgare med ost tillbehör pommes 

och dressing Alt Vegetarisk burgare (Hemgjord) 99:-


VECKANS PIZZOR

                                                    Chevre de veggi lök färska champinjoner chevreost

                                                    coctailtomater,pinjenötter ruccola och acasiahonung 95:-         

                                                    Caruso nötfärs och vitlöksolja                                    85 :-

                                                    Vegetariana rödlök, champinjoner,

                                                     paprika och kronärtskocka                                         90:-   

 
              


 

 Veckans Erbjudande 99:- (89:-)

Fläskfile

med färsk pommes, bearnaisesås (glutenfri och laktosfri)

 alt.

Kycklingfile

med råfriterad potatis tzatziki och grekisk sallad (glutenfri) 



Veckans Pasta 99:- (89:-)

Tagliatelle pasta med krämig chili vitlök och basilika sås

 och riven parmesanost


 Välj mellan 

Vegetarisk, kyckling eller fläskfile 

 


 


I alla rätter ingår det salladsbuffe smör bröd måltidsdryck

kaffe och kaka.

 

Har ni några allergier kan ni bara fråga personalen.